Använd våra kostnadseffektiva printtjänster som tar hand om hela processen – print, kuvertering och leverans – och du sänker dina kostnader genom våra storskalfördelar och porto-optimering. Aptic Print är ett smidigt alternativ till att skicka till tryckeri och fungerar lika bra även om du inte använder Aptic ARC.

Med Aptic Arc, eller utan

Det går utmärkt att integrera Aptic Print med Aptic ARC. Genom att använda ARC:s standardkonfigurerade brev eller anpassa sidhuvudet i dina egna mallar är du snabbt igång. Det går att välja vilka brev som automatiskt ska hanteras via tjänsten och vilka du fortsatt vill skriva ut, för till exempel underskrift, lokalt på kontoret. Aptic Print är lika användbart för dig som inte är mjukvarukund hos Aptic.

http://aptic.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_printer.svg

Tjänsten kan hantera dina försändelser automatiskt, printar ut dina brev, kuverterar och får dem levererade till riktigt låg kostnad tack vare våra storskalfördelar.

http://aptic.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_postcard.svg

Genom vår samarbetspartner har vi system för porto-optimering så att du alltid använder den billigaste leverantören oavsett utdelningsadress. Här finns betydande belopp att spara.

http://aptic.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_graph_increase.svg

Stor som liten kan du använda dig av vår printtjänst och ändå ta del av våra storskalfördelar. Det betyder lägre kostnader för dig oavsett vilka volymer du har och det finns inga krav på några garanterade volymer.