Aptic Software

När Aptic startades i början av 00-talet, av några av Sveriges mest erfarna utvecklare av affärssystem för kredithantering, var det av en anledning. De delade en vision om att skapa framtidens affärssystem, helt fritt från gammal kod och invanda modeller. En bättre mjukvara som ställde kunden och kundens behov i centrum. Det är därför vi finns.

Visionen blev alltså verklighet: ett flexibelt affärssystem som kan skalas upp och ner, integreras, kombineras, anpassas och utökas, allt för att motsvara de speciella krav och behov som just du har. Det är därför som Aptic Software idag är en ledande leverantör i Europa av systemlösningar för RMS. Våra kunder finns i både privat och offentlig sektor. De kan vara inkassobolag, finansbolag med factoringverksamhet, faktura- och reskontraserviceföretag men också företag och myndigheter som hanterar egna fordringar. Gemensamt för dessa kunder är att de ställer höga krav på effektivitet och flexibilitet i sina system.

http://aptic.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/ecommerce_graph_increase.svg

SYSTEMET PÅ FRAMMARSCH

Aptic affärssystem är det självklara valet för många stora företag i Nordeuropa. Systemet körs idag i skarpt läge i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Nederländerna och Lettland och snart även Litauen. Flera andra europeiska länder är på gång.

http://aptic.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/music_mixer.svg

FLEXIBEL DEBITERING

Med vårt affärssystem är det möjligt att skapa individuella prismodeller som kan utformas unikt för varje klient. Du bestämmer själv hur prismodellen ser ut, du kan utgå från många olika variabler exempelvis fasta avgifter, transaktioner, provision, arvoden.

http://aptic.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_link.svg

AUTOMATISERAD HANTERING

Aptic ARC använder åtgärdsflöden som enkelt kan anpassas till verksamheten eller klienternas krav. Arbetsflöden, affärsprocesser, utskrifter, betalningar, informationsinhämtning och mycket annat kan automatiseras helt.