Låt oss stå för driften av ditt Aptic ARC. Vi är experter på vårt eget system och erbjuder den enklaste, mest kompetenta och säkraste lösningen för ditt Aptic ARC. Vår hostinglösning är en tjänst för dig som vill koncentrera dig på din kärnverksamhet och samtidigt vara trygg i att systemet fungerar som det ska.

http://aptic.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_settings.svg

Systemet underhålls av oss som byggt det, vi vet bäst hur mjukvara och hårdvara ska konfigureras för att systemet ska fungera optimalt. Operativsystem och databaser är alltid uppdaterade till de senaste, ARC-verifierade versionerna för att säkerställa bästa säkerhet och prestanda.

http://aptic.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_bolt.svg

Vi kan ge snabbare och mer effektiv support på ett system som ligger på Aptic Hosting jämfört när systemet ligger hos kunden där hårdvaran kanske till exempel delas med andra system/funktionaliteter som vi inte är bekanta med och som vi behöver ta hänsyn till och/eller vi har inte behörighet till servrar för att kontrollera status/loggar etc.

http://aptic.se/wp-content/themes/salient/css/fonts/svg/basic_server2.svg

Du har möjlighet att låta systemet växa i takt med din verksamhet – du behöver inte göra investeringar i hård- och mjukvara som ska räcka även för framtidens förväntade behov. Du betalar för vad systemet behöver idag och kan skruva upp eller ned efter hur systembehoven förändras.