När CDON Group utvecklade egna betaltjänsten Qliro valde de affärsystemleverantören Aptic som samarbetspartner.

— Vi är stolta över att få vara med och bygga Qliros nya betallösning som ställer stora krav på oss som leverantör, säger Aptics VD Susanne Bruce

— Qliro är en inspirerande kund med hög intern kompetens inom e-handel och betallösningar, säger Aptics vd Susanne Bruce och fortsätter: Vi ser en stark tillväxt inom e-handel och finansiella lösningar, både i Sverige och i Europa, varför vi utvecklat modulen Credit som möjliggör kompletta betaltjänster för webbutiker, finansbolag och retailbanker.

Affärssystemet Aptic ARC hanterar fordringar hela vägen från faktura till betalning. Modulerna för reskontra, kontohantering, factoring, fakturaköp och inkasso kombineras och anpassas specifikt till varje företag. Aptic Edge är reskontrasystemet som designats för att hantera stora fakturavolymer och med den nyutvecklade modulen Aptic Credit kan kompletta lösningar erbjudas baserat på färdiga komponenter. Alternativen är outsourcing eller egenutvecklade system.

— Fördelen med Aptics affärsystem är att du kan driftsätta ditt e-handelsystem med egen betallösning utan att bygga det från grunden. Du behåller dina kundrelationer genom hela affären och får bättre koll på din kunddata, förklarar Susanne Bruce.

— Det är glädjande att en av nordisk e-handels största aktörer ser styrkan och flexibiliteten i vår produkt. Genom implementationen har vi fått möjlighet att bevisa systemets lämplighet att hantera stora volymer med snabba svarstider och hög prestanda utan nedtid, avslutar Aptics chefsutvecklare Fredrik Ekengren.

FÖR BILDER OCH MER INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA:

Susanne Bruce, VD, 070-828 24 27, susanne.bruce@aptic.se

Daniel Broberg, presskontakt, 0708-99 27 27, daniel@resultat.org

Läs vår pressrelease