Aptic är inne i en expansiv fas. Stora europeiska företag väljer Aptic och vi etablerar oss på nya marknader. Vi behöver stärka upp vår organisation med en rad tjänster för att möta behoven hos befintliga och nya kunder.

Vill du ansluta dig till vårt kompetenta Aptic-team? Vi är alltid intresserade av nya, duktiga medarbetare som vill vara med på vår resa.

Vi hoppas att du har vad som krävs för att bli en av oss. Vi älskar innovationer och strävar alltid efter en bättre lösning som gör nytta för våra kunder. Uppskattar du en kamratlig stämning, är bra på att samarbeta och är duktig på ditt yrke så kan du bli en av våra nya medarbetare. Sök nu och bli en del av gänget som skapar framtidens betallösningar.

Just nu söker vi applikationskonsulter, systemutvecklare och lösningsarkitekt. Möjlighet till placeringsorter just nu är Stockholm, Oslo, Skövde eller Trollhättan.

Är du intresserad eller känner någon som är det? Tveka då inte att höra av dig till oss genom att skicka ett mejl till work@aptic.se.