Nu närmar sig julen med stormsteg och vi vill passa på att tacka alla våra kunder, medarbetare och samarbetspartners för ett riktigt bra 2016 och önska en riktigt god jul! Vi hoppas att jultomten är snälla mot er, att glöggen är precis lagom varm och att vi får ett inspirerande FinTech-år tillsammans 2017!

Med förhoppningen att detta ska hjälpa fler familjer att få fortsätta fira jul tillsammans så väljer vi även i år att ge ett bidrag till Barncancerfondens viktiga arbete istället för att skicka julklappar. Som vänföretag till Barncancerfonden vill vi stötta visionen att utrota barncancern!

God Jul 2016 önskar Aptic

Varje år finansierar Barncancerfonden 90 % av barncancerforskningen i Sverige helt utan stöd från staten. Verksamheten är helt beroende av frivilligt stöd från privatpersoner och företag. Utöver forskning finansierar Barncancerfonden vård, vårdutveckling, stöd till drabbade familjer samt informationsspridning. Allt sammantaget med syftet att skapa de bästa förutsättningarna för att nå det övergripande målet: Att alla barn som drabbas av cancer skall bli friska igen och leva fullgoda liv.