JELA-APTI-170209-55-Redigera-LR72DPIDet är med stor glädje vi presenterar Aptics senaste tillskott – Mari Bødal som tar sig an rollen som landschef för Norge.

Mari har 25 års erfarenhet av den norska inkassobranschen genom sin roll i ledningsgruppen på Intrum Justitia och hon har under de senaste fem åren upplevt branschen från ett kundperspektiv som kreditchef hos Tele2, Telia och Ice.net

– Med min erfarenhet har jag tankar och erfarenheter som jag kan dra fördel av i min nya arbetsroll på Aptic. Jag tror Norge är redo för att ta emot Aptic och det gläder mig att kunna bidra till samarbetet med nuvarande och framtida kunder samt att vara med att utveckla Aptic vidare.

Som landschef kommer Mari sitta stationerad i Oslo där hon primärt kommer arbeta med Aptics expansion på den norska marknaden.

Vi önskar henne varmt välkommen till Aptic!