Snön är segdragen i år och hinner kanske inte smälta bort ens i de södra delarna av landet i år innan startskottet går för många av vårens branschträffar och -mässor! Vi har bokat in många i vår kalender och ser fram emot många inspirerande personliga möten. Kommer vi träffa dig? Här kan du hitta representanter från Aptic under våren:

10 mars: D-Congress, Svenska Mässan, Göteborg

D-Congress, f.d Distanshandelsdagen, är en självklar mötesplats för oss som jobbar med betaltjänster, e-handel, content marketing, IT-utveckling, logistik eller digital marknadsföring.

17 mars – Arbetsmarknadsmässan Framtid 2016, Högskolan i Skövde

Framtid 2016 är Studentkårens arbetsmarknadsmässa på Högskolan i Skövde, och även i år kommer Aptic vara på plats för att mingla med studenter och leta efter intressanta kompetenser!

11-12 maj – E-commerce, Kistamässan, Stockholm

Ett av årets fokusområden på e-commerce är Safety, Security & Payment. Det är ett område vi på Aptic verkligen brinner för, så det ser vi fram emot lite extra!

19-20 maj – Scandinavian E-Business Camp, Clarion Hotel Post, Göteborg

Årets SEBC har temat The Next Step in Commerce och siktar mot att skapa Skandinaviens mest inspirerande och kunskapsfyllda event om e-handel.

Vi ser fram emot att träffa dig!