Låt oss stå för driften av ditt Aptic ARC. Vi är experter på vårt eget system och erbjuder den enklaste, mest kompetenta och säkraste lösningen för ditt Aptic ARC. Vår hostinglösning är en tjänst för dig som vill koncentrera dig på din kärnverksamhet och samtidigt vara trygg i att systemet fungerar som det ska.

Systemet underhålls av oss som byggt det, vi vet bäst hur mjukvara och hårdvara ska konfigureras för att systemet ska fungera optimalt. Operativsystem och databaser är alltid uppdaterade till de senaste, ARC-verifierade versionerna för att säkerställa bästa säkerhet och prestanda.

Vi kan ge snabbare och mer effektiv support på ett system som ligger på Aptic Hosting jämfört när systemet ligger hos kunden där hårdvaran kanske till exempel delas med andra system/funktionaliteter som vi inte är bekanta med och som vi behöver ta hänsyn till och/eller vi har inte behörighet till servrar för att kontrollera status/loggar etc.

Du har möjlighet att låta systemet växa i takt med din verksamhet – du behöver inte göra investeringar i hård- och mjukvara som ska räcka även för framtidens förväntade behov. Du betalar för vad systemet behöver idag och kan skruva upp eller ned efter hur systembehoven förändras.

Edge_pos

SKRÄDDARSY FAKTURERING OCH RESKONTRAPROCESSER

Designat för att hantera riktigt stora volymer av fakturor och transaktioner.

btn-icon-dark

EN FACTORINGRESKONTRA SOM ALLTID ÄR AKTUELL

Automatiserat fakturaköp eller manuellt beslut, med Finance behöver du inte välja.

btn-icon-dark

Credit_pos

FULL KONTROLL OCH ÖKAD
LÖNSAMHET

Kontohantering, krediter och lån, i ett system som är byggt för din verksamhet, inte tvärtom.

btn-icon-dark

RATIONALISERA DIN INKASSOADMINISTRATION

Frigör resurser så att du kan skapa mer direktkontakt med gäldenärerna.

btn-icon-dark

Aptic arc – motorn i vårt affärssystem

En helhetslösning för hela kredithanteringsprocessen eller enbart den del som du behöver: kontohantering och hantering av krediter, reskontra, fakturaköp och fakturabelåning, inkasso. Med ARC får du en lösning som är anpassad efter dina unika behov.

Aptic AddOn – OPTIMERA DITT SYSTEM YTTERLIGARE

Med våra tilläggsprodukter anpassar du systemet ännu mer till din verksamhet och ökar samtidigt nyttan. Det kan handla om att underlätta kommunikationen med dina kunder, systemintegrera tjänster som erbjuds av externa parter och andra smarta funktioner.