På Apticdagen, som i år hölls den 19 november, hade vi på Aptic nöjet att få träffa många av våra kunder här i Skövde på anrika Hotel Scandic Billingen. Apticdagen är ett återkommande event och årets var det sjätte i ordningen! Även i år var det god uppslutning med 80 deltagare i aktiviteterna.

Under dagen presenterade vi uppdateringar och ny funktionalitet i nya versionen av Aptic ARC och gav en orientering inom de tjänster inom kundservice, skuldsanering och utbildning som vi erbjuder via Aptic Services. Vi passade också på att visa upp vår nya webbprofil, som vi fått mycket fin återkoppling från er kunder på.

Vi vill rikta ett extra tack till de två kunder som gav inspirerande kundcase under dagen. Kredithanterarnas vice VD, Alexander D’Afflitto som berättade om Kredithanterarnas filosofi, samarbetet med Aptic och samgåendet med OpusCapita. Lite senare under dagen delade Pia Gawell från Martin & Servera med sig av sina erfarenheter av samarbetet med Aptic Services.

Vi hade också Lars-Johan Jarnheimer, vd för Varningsinfo och styrelseaktiv inom bland annat Qliro Group, INGKA-Holding och Eniro AB, som gästföreläsare som gav sin syn på framgångsrikt ledarskap.

Dessutom gavs många utmärkta tillfällen att mingla och nätverka med oss på Aptic och andra kunder. Dagen avslutades med en kväll med härlig stämning och de tre M:en – mingel, middag och musik.

Vi vill passa på att tacka alla er som kom till Apticdagen, utan er hade det inte blivit så lyckat!

Vi längtar redan till Apticdagen 2016, vi ses där!